0 items

VERZENDING EN LEVERTIJDEN

Levertijden

Als u vandaag voor 15:00 besteld, worden de producten vandaag nog verzonden. Afhankelijk van de afhandeling van DPD ontvangt u het pakketje binnen 3 werkdagen in Nederland, België en Duitsland. In de andere aangegeven landen kan de levertijd verschillen. u kunt met een track and trace code uw bestelling volgen.

Verzendkosten

Nederland: €5,99 (Boven de €200,- gratis verzending.)
België: €7,95 (Boven de €200,- gratis verzending.)
Duitsland €9,95  (Boven de €200,- gratis verzending.)
Spanje €19,95
Zweden €19,95
Finland €19,95

 

Verkeerd adres / correcties

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verloren gaan van uw bestelling wanneer het bezorgadres dat u bij uw bestelling hebt opgegeven onjuist of onvolledig is. Als uw adres onjuist of onvolledig is, wordt uw bestelling naar ons teruggestuurd; deze verhoging tellen wij bij uw bestelling op. Dit doen wij ook soms in het geval van gratis bezorging. Als uw pakket aan ons wordt teruggestuurd als gevolg van een onjuist of onvolledig adres, betaalt u zelf alle kosten voor het opnieuw bezorgen van uw bestelling op een correct adres met de daarbij behorende verzendkosten. Zorg er dus voor dat u een correct adres invult. Mocht u ervoor kiezen om een ander adres als uw eigen adres te gebruiken voor verzending, kunt u daarvoor kiezen tijdens de bestelling.

Volgen van pakket

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u direct een e-mail met een track and trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen en zien wanneer deze thuis verwacht kan worden.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,99 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cannamilabusiness.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht de verpakking open zijn kunnen we helaas geen producten retour aannemen.

Ook vind u een herroepingsformulier onderaan de algemene voorwaarden pagina.

Bij het sluiten van dit bericht geeft u aan dat u 18 jaar of ouder bent. Sluiten